Skiferie i Banff i Canada – Lake Louise og Sunshine Village

 

Skirejser til Canada og Banff er de senere år blevet yderst populære. Her er der enestående natur, fantastisk sne og skiføre. Og ikke mindst trækker skisæsonen helt fra midt i november til slutningen af maj.

 

Skiområder i Banff

 

Lake Louise

Lake Louise ligger i Banff’s nationalpark ca. 180 km fra Calgary lufthavn. Her er et af de største skiområder i Canada med masser udfordringer for alle niveauer – både på præparerede løjper og off-piste.

 

Sunshine Village

Her finder du det ældste skiområde i Canada. En højhastigheds kabinelift fører dig til toppen, hvorfra du har mulighed for at vælge nedkørsler fra hele tre bjerge: Goat’s Eye Mountain, Lookout Mountain, og Mt. Standish.

Også her finder du udfordringer til både novicer og erfarne skiløbere. Speciel for de meget erfarne, kan Sunshine Village byde på “Delirium Drive”. For at få lov til at teste sig selv af her, skal man registrere sig først, være min. 2 personer sammen, medbringe sneskovl og sikkerhedsudstyr. Men ellers byder Delirium Drive på fantastisk off-piste terræn.

 

Mount Norquay

Det mindste af de tre skiområder omkring Banff og kun 6 km fra byen. Mount Norquay er lækkert skiføre i lækre omgivelser, som trods størrelsen giver masser af oplevelser.

 

 

 

Skirejser til Banff

 

Følgende rejsebureauer tilbyder skirejser til Banff:

 

 

FDM Travel tilbyder pakkerejser til Banff fra uge 50 til uge 14 fra både København og Billund.

Snowboards er rigtig populære i Banff, overvej derfor at stå på snowboard der.

 

 

Flyselskaber med fly til Calgary:

 

Der findes ingen direkte afgange fra København Kastrup til Calgary. Du kan f.eks. flyve med SAS til Seattle, og hvorfra der er flere muligheder.

Du kan også flyve med Air Canada hele vejen, med mellem landing i Frankfurt.

 

Hotel i Banff

Søg hotel i Banff hos Hotels.com

 

Billeje Calgory Airport:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *